Piano


Piano entertainment met oud en nieuw, van alles wat.

piano
Optredens op verzoek via 06 – 22218047. Desgewenst kan ik een keyboard meenemen (i.p.v. honorering gaarne een donatie aan de Eye Care Foundation in Amsterdam).

Op vrijdag 9 oktober 2015 zal ik een entertainment aandeel leveren aan de klassieke muziekavond op de Koninklijke Roei- en Zeil Vereeniging “De Maas” te Rotterdam (besloten avond).

Op 28 november 2015 treed ik vanaf 18.00 uur met keyboard op bij de heer Booms en mevrouw Tinsay, Molenlaan 40 te Rotterdam ter opluistering van een avond voor sponsoren van de stichting Sposa Child, een goed doel in de Filippijnen. De avond is besloten voor de gasten van Sposa Child.

Op donderdagmiddag 28 april 2016 speel ik met de keyboard entertainment muziek aan boord van het SS “Rotterdam” ter gelegenheid van het huwelijk van Jola Smarkala en Fons van Oorschot.

Daarnaast treed ik tweemaal per maand op vrijdagmiddag op in de brasseriezaal van Huize Liduina en verzorg ik maandelijks eenvoudige orgelbegeleiding in de Hildegardiskerk tijdens de zondagsviering.

Na afloop van een bezoek aan de tentoonstelling gewijd aan de Russische schilders rond Vladimir Repin in het Drents Museum in Assen ontdekten we een mooie vleugel, waarachter ik enkele bekende evergreens mocht laten horen.

Op vrijdag 10 februari 2017 heb ik weer een entertainment aandeel geleverd aan de klassieke muziekavond op de KRZV “De Maas” te Rotterdam (besloten avond voor leden).